top of page

Hallo daar!

Mijn naam is Wendy, ik woon in het prachtige Gooik.
Omdat je in het leven
 mag doen wat goed voelt en

waar je gelukkig van wordt, heb ik in 2019 de stap gezet
naar fotografie in bijberoep.

 

Mijn fotografie is gebaseerd op mijn passies en wat voor

mij belangrijk is: mijn kinderen, de natuur, oprechtheid,

kwaliteit, liefde, warmte, puurheid, creatief zijn, jezelf

mogen zijn, genieten van het leven en plezier maken.

De focus van mijn fotos 's is gericht op 'natuurlijk' en

'authentiek'.  Met mijn fotografie wil ik de weerspiegeling

van wie je bent weergeven, echt en puur.

 

Voor mij is het heel belangrijk dat wie voor mijn lens staat zich op zijn gemak voelt en dat je eigenheid naar voor komt. Ik ga voor ongeposeerde, natuurlijke houdingen, met een speelse, ontspannen uitstraling.

 

Als gezins- en kinderfotograaf wil ik graag mijn liefde voor de natuur meenemen in mijn foto’s, vandaar dat ik meestal buiten foto’s maak, in de tuin, een park, een bos,... Maar ook foto’s aan huis zijn een optie bij mij.

Baby’s wil ik liefst in hun eigen vertrouwde, voor hun natuurlijke omgeving fotograferen, thuis dus. Dan zijn ze volledig op hun gemakje. Ik maak voor zover mogelijk enkel gebruik van daglicht, om ook de belichting heel natuurlijk te houden.

 

Daarnaast zijn plezier en puurheid heel belangrijk voor mij. Het is echt de bedoeling dat je geniet tijdens de fotoshoot en dat je jezelf mag zijn. Een smile op het gezicht van de gefotografeerde, dat is natuurlijk super, maar enkel als het een oprechte lach is, die vanuit het hart komt. Oprechtheid en eigenheid, daar draait het allemaal om.

Want geef toe ...een mooie dromerige blik, dat heeft ook wat!

En ik hou er evengoed van een zotte of serieuze snoet op mijn foto's te zien. Je bent goed zoals je bent! 

 

Aangezien ik ook van quotes hou, voeg ik de tekstjes die me inspireren toe aan de foto's die ik maak. Op die manier wil ik anderen ook kunnen inspireren.

Fotografie maakt mij zo gelukkig. Mijn doel is om met mijn foto's dit geluk te delen door andere mensen ook gelukkig te maken. Want wie gelukkig is, begint vanzelf te stralen en krijgt een lach op het gezicht.

​​

Vandaar 'All about a smile'. 

IMG_0855
bottom of page