top of page
Zoeken
  • Wendy Ydnew

Bijgewerkt op: 18 mei 2021

Om de ondernemers verder in de kijker te zetten, start ik iets nieuws op: Ondernemers in de spotlights!Dit is de formule: 30 minuten fotograferen + 6 foto's digitaal LR voor €75


En er zijn heel wat mogelijkheden, afhankelijk van de soort onderneming en de voorkeur van de ondernemer:

(profiel)foto ondernemer

(profiel)foto medewerker

Groepsfoto van alle werknemers

Foto interieur

Foto voorgevel

Foto artikelen/producten die gebruikt/verkocht worden

Foto’s tijdens/aan het werk

Overzichtsfoto Foto ingezoomd op een specifiek onderdeel Foto aan/van reclamebord Foto aan/van bedrijfsvoertuig

...En er is meer! Wie hierop intekent en de actie All about.. Gooikse ondernemers heeft gemist, krijgt dit er gratis bovenop! Maar dan in een nieuw kleedje: All about.. Pajotse ondernemers.

Dus ook alle ondernemers uit het Pajottenland kunnen hiervan genieten!


Deze actie is geldig tot eind juni 2021.

Wil jij met jouw onderneming hieraan deelnemen? Stuur dan een mailtje naar a3smile.fotografie@gmail.com267 weergaven0 opmerkingen
  • Wendy Ydnew

Bijgewerkt op: 17 feb. 2021

Half maart is het een jaar geleden dat ons land in lockdown ging, gevolgd door versoepelde en weer verstrengde maatregelen. Voor velen onder ons begonnen er zware tijden. Zo ook voor de kleine zelfstandigen. Ook al heeft de overheid maatregelen getroffen om de zelfstandigen hierin te steunen, het blijft zwaar om de ondernemers te zien vechten, wachten en hopen op betere tijden. Momenteel is het einde nog niet in zicht, en dat weegt door.


Omdat ook mijn opdrachten voor All about a smile zo goed als stil liggen, heb ik beslist om ‘out of de box’ te gaan met mijn fotografie. (in navolging van enkele van mijn Boven de wolken-collega's) Na de raamfoto’s in april en mei vorig jaar, wil ik dit jaar de ondernemers uit Gooik steunen.


Hoe? Door hen in de kijker te zetten, want dat hebben ze nu meer dan ooit nodig. Ik maak gratis enkele foto’s van de persoon achter het bedrijf en het beste portret komt online en ter beschikking van de handelaar zelf. Daarnaast koppel ik nog een tweede luik aan deze actie vast. Ik maak een tweede foto met waarop enkele eigenschappen/kernwoorden komen, om de mensen te laten kennis maken met de persoon achter de onderneming. Dan kan ik een gezicht geven aan de de ondernemers die met veel goesting en veel onzekerheid hun zaak trachten overeind te houden in deze moeilijke tijden. Op deze manier wil ik de Gooikse economie een boost geven.


INFO onder de foto!


Prijs?

Dit is een project om de ondernemers uit Gooik in de kijker te zetten en is helemaal gratis!

Hoe verloopt dat?

De fotoshoot gaat door in de natuur. Ik voorzie ongeveer 15 minuten per handelaar.


Wanneer?

In de maand maart voorzie ik voor elke ondernemer die voor de lens komt 15 minuten maximum, zodat dit niet teveel van je kostbare tijd neemt. Stuur me via mail (a3smile.fotografie@gmail.com) drie tijdstippen (datum + van en tot welk uur) door die voor jou passen en dan kijken we wat lukt. We voorzien sowieso ook een reservemoment, in het geval dat de weersomstandigheden daarom vragen.

Dit kan gepland worden op: -maandag, donderdag of vrijdag tussen 9u30 en 12u & 13u15 en 15u -woensdag tussen 15u en 17u30 -zondag tussen 14u en 16u30


Heb je een afspraak vastgelegd maar ben je verhinderd?

Laat dan zo snel mogelijk iets weten, zodat iemand anders op dat moment kan komen.

Wat doe je tijdens de shoot?

Ik maak enkele foto’s, met als doel 1 sterk portret van jou als ondernemer te creëren. Het zou fijn zijn als je hiervoor iets specifiek meebrengt met betrekking tot jouw onderneming: een object en je eventuele werkkleding. Een bloemist kan een boeketje bloemen of plant meebrengen, een kapster een schaar en haardroger, een bakker een (stok)brood,.. Laat me in je mail weten wat je in gedachten hebt om als attribuut mee te brengen.

Wat gebeurt er met de foto’s?

De portretten worden getoond op mijn sociale media en website, misschien ook wel in de pers. Wanneer jou portret online wordt gezet, is dat steeds met reclame van jouw bedrijf of activiteit, zodat de kijker ziet waar jij voor staat in Gooik.

De afgewerkte foto mag je zelf ook gebruiken op jouw sociale media of website (mits naamsvermelding van de fotograaf).

Belangrijk: jouw gegevens worden niet aan derden doorgegeven, noch gebruikt voor commerciële doeleinden.


210 weergaven0 opmerkingen
  • Wendy Ydnew

We zijn intussen al heel wat maanden verder in deze speciale periode en nog steeds of opnieuw moeten we zoveel mogelijk contact met anderen vermijden. Vrienden en familie worden alom gemist. Daarnaast is het herfst, na de zonnige, warme dagen van de zomer is het nu vaak grijs en somber. Ook dat heeft invloed op hoe we ons voelen.

Ik wou dus met mijn fotografie iets doen om de mensen een hart onder de riem te steken. En zo ontstond Project SMILE. Postkaarten die een smile teweeg brengen.

Wat houdt dat in? Eerst en vooral een kleine fotoshoot, zodat ik mooie foto's kan maken, doen wat mij gelukkig maakt en me kan verbinden met jullie. Daarna ga ik de foto's thuis bewerken en in een door mij ontworpen template plaatsen, zodat er onderaan een witte balk komt met een boodschap. Tot slot bezorg ik jullie digitaal 4 verschillende versies, met boodschappen in nederlands of engels. Die keuze laat ik aan jullie over. En als extraatje krijgen jullie de beste foto ook apart bij, eveneens digitaal.

INFO: Wanneer? Zaterdag 7 november (tijdens de herfstvakantie) De shoot zelf duurt max.10 minuten. Om met niet teveel mensen te samen te komen, wordt er voor iedereen een afspraak gemaakt. Stuur een mailtje naar a3smile.fotografie@gmail.com om te reserveren. Waar? Zoals jullie weten staat All about a smile voor natuurlijke fotografie: foto's in de natuur met daglicht. In deze periode is het niet zo warm en zeker niet altijd droog. Dus speciaal voor dit project gaan de foto's door bij Picasso Greens in Gooik. Wie? Jij! Alleen, met je partner, met je gezinnetje, enkel je kids. Of misschien wel van elke optie een foto? Zoals jij wil. Prijs?

Een fotomomentje voor Project SMILE kost amper €20! Waarom? Enerzijds om te vieren dat All about a smile 1 jaar bestaat en ik mijn geluk met jullie wil delen. Anderzijds omdat ik hoop hiermee veel mensen te bereiken, die ervoor zullen zorgen dat liefde en good vibes zullen gedeeld worden met hun vrienden en familie. Want als er iets is wat we op dit moment kunnen gebruiken, dan is het toch wel de liefde van de mensen die ons dierbaar zijn. Een klein gebaar dat zoveel betekent.

17 weergaven0 opmerkingen
1
2
bottom of page