top of page
  • Foto van schrijverWendy Ydnew

Team Wendy

Jaja, team Wendy. Hoewel B(R)OER mijn afstudeerproject is, heb ik uiteraard ook hulp gehad van mijn entourage. Met name mijn mama, mijn papa en mijn lief hebben me de afgelopen maanden geholpen op uiteenlopende manieren: babysitten, (mee) naar de winkel gaan, feedback geven, mee nadenken, opbouw voor de tentoonstelling, steun en aanmoediging. En daarom wil ik hen bij deze heel erg bedanken!
In dit project is heel wat passie, energie, werk, goesting, tijd en liefde gestoken en ik heb ontzettend van genoten van elke stap, alsook van elke uitdaging die het met zich meebracht. Het heeft me doen groeien als fotografe en als mens. Ook daar ben ik heel dankbaar voor.

Intussen is het is zover!!!

Het project voor mijn afstuderen als fotografe staat klaar om bezocht en bewonderd te worden. Al is 'hangt' misschien toepasselijker. En hoe?! Ik heb ervoor gekozen om mijn foto's op een creatieve manier te exposeren, passend bij het thema. Benieuwd wat we uit onze mouwen getoverd hebben? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page