top of page
  • Foto van schrijverWendy Ydnew

Time for the jury to decide

Bijgewerkt op: 27 jun. 2023

Op 24 juni, de 14de verjaardag van mijn zoon, was het zover. Mijn eindwerk fotografie werd bekeken en beoordeeld door de jury. Spannend!! Want hoewel ik helemaal achter mijn project sta en supertevreden ben van mijn foto's, kan ik niet ontkennen dat ik die dag knikkende knieën had..


De juryleden waren Hatim Kaghat; een freelance fotograaf o.a. werkend voor Le Soir en Belga en Jeroen Van Looy; een architectuur-, reportage- en portretfotograaf. Ik vertelde hen het verhaal rond mijn project, van begin tot eind. Vanaf de inspiratie voor dit onderwerp tot het uitwerken van de manier van exposeren. Daarna kreeg ik heel wat vragen rond mijn manier van fotograferen, selecteren, de keuzes die ik maakte,..


En ook van hen kreeg ik feedback, waar ik heel gelukkig mee was. Zo werd er gezegd dat ik heel mooi met het licht werk in mijn foto's en dat mijn foto's interessant zijn om naar te kijken. Eén van hen vroeg of hij een foto mocht maken van mijn foto's/opstelling. De andere zei dat als ik mijn foto's verkocht er één bij was die hij graag zou koen. Wauw!! Als dat geen fantastische complimenten zijn!
39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Team Wendy

Comentarios


bottom of page