top of page
  • Foto van schrijverWendy Ydnew

Raamfoto's Dilbeek 2020

Een tijdje terug werd ik gecontacteerd door de dienst Vrije Tijd van de gemeente Dilbeek. Tijdens deze speciale tijden moeten veel mensen in hun kot blijven. Dat is niet altijd even evident, maar wel een unieke gebeurtenis. Eentje om vast te leggen. En daarvoor zochten ze fotografen.


In april en mei heb ik zelf heel wat raamfoto's gemaakt in Gooik en omgeving. Dat was zo een verrijkende en plezante periode voor mij, dus ben ik met plezier op de vraag ingegaan. Ook kwam er de vraag of ik het zou zien zitten moest er eventueel een cameraman meegaan, om 'the making of' vast te leggen. Dat leek me een geweldige ervaring!


Op een zondag in augustus ben ik bij twee gezinnen uit Dilbeek langs geweest voor de raamfoto's. En ja hoor, met cameraman erbij. Spannend! De gezinnen waar ik langs ging waren zo een leuke mensen, zo fijn om te ontmoeten. En ook de cameraman was kei sympathiek. Eens ik mijn fototoestel voor me had, was het één en al focus op het gezin. Maar als je dan de cameraman naar je toe ziet stappen, met de camera die jou van steeds dichterbij filmt, dat was toch even raar hoor.

Ik heb deze mensen heel gelukkig gemaakt met mijn foto's, dat bleek uit de enthousiaste reacties die ik naderhand kreeg. En dat, dat maakt mij dan weer gelukkig! <3


99 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page