top of page
  • Foto van schrijverWendy Ydnew

All about … Gooikse ondernemers

Bijgewerkt op: 17 feb. 2021

Half maart is het een jaar geleden dat ons land in lockdown ging, gevolgd door versoepelde en weer verstrengde maatregelen. Voor velen onder ons begonnen er zware tijden. Zo ook voor de kleine zelfstandigen. Ook al heeft de overheid maatregelen getroffen om de zelfstandigen hierin te steunen, het blijft zwaar om de ondernemers te zien vechten, wachten en hopen op betere tijden. Momenteel is het einde nog niet in zicht, en dat weegt door.


Omdat ook mijn opdrachten voor All about a smile zo goed als stil liggen, heb ik beslist om ‘out of de box’ te gaan met mijn fotografie. (in navolging van enkele van mijn Boven de wolken-collega's) Na de raamfoto’s in april en mei vorig jaar, wil ik dit jaar de ondernemers uit Gooik steunen.


Hoe? Door hen in de kijker te zetten, want dat hebben ze nu meer dan ooit nodig. Ik maak gratis enkele foto’s van de persoon achter het bedrijf en het beste portret komt online en ter beschikking van de handelaar zelf. Daarnaast koppel ik nog een tweede luik aan deze actie vast. Ik maak een tweede foto met waarop enkele eigenschappen/kernwoorden komen, om de mensen te laten kennis maken met de persoon achter de onderneming. Dan kan ik een gezicht geven aan de de ondernemers die met veel goesting en veel onzekerheid hun zaak trachten overeind te houden in deze moeilijke tijden. Op deze manier wil ik de Gooikse economie een boost geven.


INFO onder de foto!Prijs?

Dit is een project om de ondernemers uit Gooik in de kijker te zetten en is helemaal gratis!

Hoe verloopt dat?

De fotoshoot gaat door in de natuur. Ik voorzie ongeveer 15 minuten per handelaar.


Wanneer?

In de maand maart voorzie ik voor elke ondernemer die voor de lens komt 15 minuten maximum, zodat dit niet teveel van je kostbare tijd neemt. Stuur me via mail (a3smile.fotografie@gmail.com) drie tijdstippen (datum + van en tot welk uur) door die voor jou passen en dan kijken we wat lukt. We voorzien sowieso ook een reservemoment, in het geval dat de weersomstandigheden daarom vragen.

Dit kan gepland worden op: -maandag, donderdag of vrijdag tussen 9u30 en 12u & 13u15 en 15u -woensdag tussen 15u en 17u30 -zondag tussen 14u en 16u30


Heb je een afspraak vastgelegd maar ben je verhinderd?

Laat dan zo snel mogelijk iets weten, zodat iemand anders op dat moment kan komen.


Wat doe je tijdens de shoot?

Ik maak enkele foto’s, met als doel 1 sterk portret van jou als ondernemer te creëren. Het zou fijn zijn als je hiervoor iets specifiek meebrengt met betrekking tot jouw onderneming: een object en je eventuele werkkleding. Een bloemist kan een boeketje bloemen of plant meebrengen, een kapster een schaar en haardroger, een bakker een (stok)brood,.. Laat me in je mail weten wat je in gedachten hebt om als attribuut mee te brengen.

Wat gebeurt er met de foto’s?

De portretten worden getoond op mijn sociale media en website, misschien ook wel in de pers. Wanneer jou portret online wordt gezet, is dat steeds met reclame van jouw bedrijf of activiteit, zodat de kijker ziet waar jij voor staat in Gooik.

De afgewerkte foto mag je zelf ook gebruiken op jouw sociale media of website (mits naamsvermelding van de fotograaf).

Belangrijk: jouw gegevens worden niet aan derden doorgegeven, noch gebruikt voor commerciële doeleinden.


212 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page